Headerfoto

Disclaimer


Dit is de website van Henk Modderman, gevestigd te Katwijk aan Zee.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat mij dit dan weten door het sturen van een e-mail.

Ik zal dan mijn uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Henk Modderman accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Deze website bevat links naar websites van derden en Henk Modderman is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

U wordt nadrukkelijk gewezen op het feit dat u deze website op eigen risico bezoekt.

Beeldmateriaal

Deze website maakt naast voornamelijk eigen beeldmateriaal soms ook gebruik van het beeldmateriaal van derden. Ik claim daar geen enkel recht op, ik gebruik het slechts om mijn artikelen te verduidelijken.

Dikwijls is van dergelijk beeldmateriaal geen eigenaar te achterhalen maar mocht iemand onverhoopt toch een probleem hebben met het gebruik van zijn of haar beeldmateriaal op deze website dan verzoek ik om contact met mij op te nemen, ik zal dat beeldmateriaal dan uiteraard zo snel mogelijk verwijderen.

Doel

Deze website is uitsluitend bedoeld ter ondersteuning van mijn modelvliegsporthobby en om bezoekers kennis te laten maken met de publicaties en het beeldmateriaal van Henk Modderman en dient verder geen enkel commercieel doel ...